Noua colecție Pandora de Mărțisor este disponibilă în magazine

531

Dragostea şi magia dau tonul colecției de bijuterii Pandora de Mărțișor, realizate din argint 925 sau din amestecul de metale Pandora Rose, împodobite cu zirconiu cubic strălucitor, cristale colorate, email în nuanţe vibrante sau sticlă de Murano.

Emoţiile primăverii şi culoarea pasională a Mărţişorului sunt reflectate în talismanele din cristal fucsia multifaţetat şi zirconiu cubic roşu. Strălucirea acestor bijuterii este intensificată prin detaliile din argint 925 şi motivele în formă de inimă, delicat create pentru a ilustra feminitatea şi afecţiunea.

Medalioanele plutitoare, elementele miniaturale expresive şi clipsurile în nuanţe specifice Mărţişorului, din cristale radiante trandafirii, argint 925 şi email colorat, ilustrează bucuria şi inocenţa personajelor emblematice Disney. Talismane strălucitoare cu buline, inspirate de stilul lui Minnie Mouse po fi atașate brățărilor Pandora.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are peste 21.500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12.400 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. Creaţiile Pandora sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2.100 de magazine-concept. Pandora este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga.