NEPI a demarat lucrarile pentru extinderea City Park Mall Constanta

Fondul sud-african de investitii NEPI (New Europe Property Investments a inceput lucrarile la extensia mall-ului City Park Mall Constanta. Planul de extensie se va desfasura in doua etape, in luna iunie a.c. fiind programata deschiderea skylevel-ului cu multiplexul Cinema City si restaurante, in timp ce termenul stabilit pentru deschiderea etapei a doua de dezvoltare este luna decembrie a acestui an.
Multiplex-ul dezvoltat de Cinema City va avea o suprafata aproximativa de 2.400 mp si va putea gazdui in jur de 1.700 de spectatori in acelasi timp. Noul cinema va dispune de 10 sali digitale performante, dintre care o sala echipata cu tehnologia 4Dx. Pe acelasi nivel cu multiplexul, va fi amenajata o zona de restaurante cu specific international si fast-food-uri, care va veni in completarea zonei de food court existente.
In decembrie, o data cu finalizarea celei de a doua etape de dezvoltare, vor fi deschise mai multe magazine ale mai multor branduri internationale de fashion, majoritatea parteneri NEPI prezenti si in celelalte mall-uri din tara. De asemenea, se va deschide si o noua sala de fitness World Class.