Mozart Koogles: Un an de succes în România pentru brandul premium de praline

Mozart Koogles sărbătorește un an de la lansarea pe piața din România. Pralinele Mozart Koogles aflate în portofoliul HEIDI Chocolat SA sunt disponibile în cinci sortimente: Famous Nougat, Tender Orange, Tropical Lychee, Date & Coffee, Marc de Champagne.

Mozart Koogles este un brand de praline premium care abordează categoria din perspectiva asocierilor culturale și lifestyle, reușind să se diferențieze clar într-un segment construit în jurul momentelor de consum. El se adresează tinerilor profesioniști, curioși, inovativi, mereu în căutarea unor produse noi și la modă care să îi facă să se simtă speciali, atât când vor să se răsfețe, precum și atunci când își doresc să ofere un cadou special celor dragi.

Produs în Salzburg și purtător al tradiției austriece, Mozart Koogles reușește să îmbine tradiția cu modernitatea prin completarea marțipanului clasic cu arome surprinzătoare. Acestora li se adaugă un ambalaj premium și modern, 100% din hârtie, sustenabil și demn de casele de modă de renume internațional.

Cu o creație ce poartă semnătura celebrului studio Matteo Thun Milano, noul brand Mozart Koogles reușește să se transforme dintr-o pralină clasică într-un statement de lifestyle, care se observă imediat la raft.

Famous Nougat cucerește prin combinația perfectă dintre compoziția de cremă de nougat și marțipan, învelită în ciocolată neagră.

Tender Orange aduce la viață adevărata magie prin contrastul dintre ciocolată și portocală.
Date & Coffee surprinde la fiecare pas, fiind inspirată din tradiția Estului Mijlociu de a servi la începutul zilei cafea neagră aromată și curmale.

Tropical Lycee aduce o aromă tropicală neașteptată, printr-o încântătoare combinație de lycee și nuga neagră.

Promovarea Mozart Koogles este susținută de acțiuni tactice în mediul digital, acțiuni de trial, atât la punctul de vânzare, cât și prin asocierea cu evenimente și parteneri relevanți pentru promovarea produselor către publicul țintă.

Articolul precedentRO-Wine mai 2024: Platforma de conectare dintre consumatori și profesioniștii din industria vinului și HoReCa
Articolul următorEdiția aniversară 10 ani Retail & Horeca Distribution, 26 septembrie 2024, Brașov
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.