Moxy Bucharest Old Town s-a deschis la București, în Centrul Vechi

Moxy Bucharest Old Town, brand Marriott, cel mai nou hotel din portofoliul Apex Alliance Hotel Management, s-a deschis la București, cu pachete speciale de bun venit pentru viitorii clienți, prețuri speciale pentru persoanele care lucrează în sistemul medical și măsuri de siguranță extinse.

Moxy Bucharest Old Town este situat în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Doamnei 17-19. Investiția totală în dezvoltarea Moxy Bucharest Old Town se ridică la aproximativ 12,5 milioane EUR.

În prezent, hotelul are la dispoziție 119 camere și oferă oaspeților micul dejun „grab&go”, respectiv micul dejun care poate fi luat la pachet, dar și conceptul de „barception”, care presupune faptul că recepția hotelului funcționează și ca punct de check-in și ca bar.

Aceste inovații, alături de serviciile mobile, respectiv cheia digitală, check-in-ul mobil și chat-ul disponibil tuturor oaspeților care doresc să discute cu personalul hotelului oricând și de oriunde, ajută la respectarea regulilor sanitare impuse de contextul actual, evitându-se, astfel, spațiile aglomerate în interiorul hotelului și respectându-se regulile de distanțare socială.

„Este o provocare să deschizi un hotel și în condiții normale. Cu atât mai mult, în această perioadă, acest lucru poate părea o decizie complet nebună. Ne-o asumăm, însă, pe deplin, pentru că suntem convinși că oamenii își doresc să poată călători în continuare în siguranță. Iar conceptul MOXY by Marriott ne ajută extrem de mult din acest punct de vedere: aici, te poți caza, poți intra în camera pe care ai rezervat-o și poți discuta cu personalul hotelului fără a te întâlni cu nimeni și fără a atinge niciun alt obiect decât telefonul personal.” – a declarat Roxana Vișan, Căpitan Moxy Bucharest Old Town.

Moxy Bucharest s-a deschis la București, în Centrul Vechi.

În cadrul hotelului, zonele de întâlnire oferă scaune ergonomice moderne, pereți mari pentru scris și televizoare de 56 inch pentru proiecții. Camerele nu sunt doar camere – Moxy le oferă oaspeților săi loc pentru a se juca, cu WiFi rapid gratuit, televizoare cu 49 „și Netflix peste tot. Camerele au un design minimalist și funcțional, care se potrivește perfect nevoilor călătorilor interesați de tehnologie și de noile trenduri, pe care Moxy îi vizează, maximizând utilitatea fiecărui metru pătrat.

Hotelul respectă toate măsurile de siguranță necesare pentru a oferi oaspeților o experiență sigură: dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi, purtarea echipamentului de protecție de către angajați, utilizarea liftului de către maxim două persoane / o familie în același timp, păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră, utilizarea cheii digitale, număr limitat de oaspeți în sala de fitness și alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

În plus, Moxy a numit manageri dedicați – Health & Safety, Food & Safety și Wellness & Safety Officers – care au misiunea de a proteja sănătatea oaspeților și de a se asigura că toate măsurile de siguranță sunt aplicate. Hotelul va fi deschis ca Centru pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților, o umbrelă de comunicare a hotelurilor administrate de Apex, datorită numărului mare de măsuri de siguranță luate.

În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri – Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere în zone strategice ale orașului.