Mondelēz a semnat codul de conduită al UE pentru practici comerciale și de marketing responsabile

Mondelēz International este una dintre companiile care au semnat Codul de Conduită al UE cu privire la practicile responsabile de afaceri și de comercializare a produselor alimentare, asumându-și un angajament ferm de a contribui la transformarea sistemelor alimentare în care operează.

Prin semnarea Codului, Mondelēz International și-a consolidat angajamentele față de mai multe obiective aspiraționale, cum ar fi:
• diete sănătoase, echilibrate și sustenabile pentru toți consumatorii europeni;
• lanț alimentar neutru din punct de vedere climatic în Europa până în 2050;
• lanț alimentar circular optimizat și eficient din punct de vedere al resurselor, în Europa;
• crearea de valoare sustenabilă în lanțul european de aprovizionare cu alimente prin parteneriat;
• aprovizionare sustenabilă în lanțurile de aprovizionare cu alimente.

„Suntem mândri că suntem semnatari ai Codului de Conduită al UE și că vom contribui la angajamentele din acest Cod pentru a crea sisteme alimentare sustenabile. Acesta este ceea ce ne ghidează și ne stimulează pentru a ne ridica la înălțimea responsabilităților noastre de mediu, sociale și de guvernanță. Ne oferă o oportunitate deosebită de a consolida activitățile importante pe care le desfășurăm deja, prin inițiative precum Mindful Snacking, Harmony și Cocoa Life ” a comentat Vince Gruber, vicepreședinte executiv al Mondelēz International și președinte pe Europa.

Mondelēz International și multe companii similare s-au angajat voluntar să adere la acest cod și susțin obiectivele relevante stabilite de UE pentru a crea sisteme alimentare durabile.

Cu venituri de aproximativ 27 de miliarde de dolari în 2020, Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) are în portofoliu branduri iconice, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident.

Compania Mondelēz International este membră al Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index.