Kaufland a deschis un magazin în Voluntari, ajungând la o rețea națională de 144 hipermarketuri

Situat pe Bd. Voluntari, nr. 82B, jud. Ilfov, noul hipermarketul Kaufland are o suprafață totală de peste 5.600 metri pătrați, dintre care peste 3.300 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Programul de lucru va începe de la 6:30 și până la 23:00, de luni până sâmbătă, și de la 7:00 și până la 21:00 duminica. Prin această deschidere, compania va crea peste 85 de locuri de muncă noi ce sprijină dezvoltarea comunității locale.

Hipermarketul este prevăzut cu 11 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități.

Magazinul dispune de un raion cu pește proaspăt, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 17,5 metri, pentru a acomoda o varietate mare de produse proaspete – brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior, la punctul Grill, clienții sunt așteptați cu un meniu extins de mâncăruri gustoase gata preparate.

În galeria comercială, clienții au acces și la o cafenea, farmacie, magazin cu produse naturiste, magazin cu servicii de optică medicală și un punct GSM.

Cu ocazia deschiderii, Kaufland a pregătit o serie de surprize pentru clienți. Astfel, în parcarea magazinului va fi organizat un târg de pepeni și va fi amenajat un cort cu produse non-alimentare, cu reduceri mari de preț. Totodată, Kaufland în parteneriat cu Asociația Climb Again pune la dispoziție copiilor, dar și adulților, un perete de escaladă. Cei care ajung la Kaufland Voluntari se pot bucura și de vizionarea unui film în aer liber. Comedia „Singuri acasă 2” va fi proiectată cu ajutorul organizației Cinemobilul, miercuri, 7 iulie, începând cu ora 21:00.

Clienții vor beneficia de asemenea de reduceri speciale și vor avea ocazia să stea de vorbă cu un chef, care va găti atât la raionul cu pește proaspăt, cât și la cel de carne proaspătă, oferind rețete și recomandări.

Noul Kaufland din Voluntari dispune de o parcare generoasă cu 280 de locuri, din care 12 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți, având și rastele pentru biciclete. Magazinul este dotat și cu o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, primul magazin Kaufland din Voluntari integrează și infrastructuri de reciclare pentru clienți și oferă astfel:
• Un automat de colectare tip self-service, instalat în parcare, pentru colectarea ambalajelor precum PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), în schimbul cărora clienții primesc cupoane de reducere.
• Prima infrastructură de colectare și reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței este instalată la intrarea în magazin. Clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.
• Container pentru colectarea măștilor de unică folosință pentru a fi eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect inițiat de organizația „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România. Vor putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, numite și N95, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical.

Magazinul oferă toate măsurile sporite de protecție și prevenție împotriva Covid-19 necesare în această perioadă.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în opt țări, 132.000 de angajați și o rețea de 144 de magazine în România.