Modern Buyer dă startul înscrierilor la ediţia a V-a a evenimentului “Retail & Horeca Distribution”

803

Modern Buyer dă startul înscrierilor la ediţia a V-a a “Retail & Horeca Distribution”. Întâlnirea anuală a antreprenorilor din industria de distribuție în Retail şi HoReCa cu furnizorii de bunuri de larg consum va avea loc pe 19 Martie 2020, la Hotel Kronwell, Braşov.

„Retail & Horeca Distribution” este unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție. Așteptăm şi în acest an un număr de 200 de participanţi din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.

Susținătorii industriei de distribuție și ai comerțului tradițional cu bunuri de larg consum românesc sunt invitați să ne fie parteneri la eveniment. Mai multe despre aceasta, aflați direct de la colegii implicați în organizare: Aurelia Grigorescu – aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; Maria Hurduc – maria.hurduc@modernbuyer.ro; cristi.brinca@modernbuyer.ro

Structura evenimentului Retail and Horeca Distribution:

Conferință și Dezbateri în plen
Facilităm accesul la date relevante despre evoluția pieței de distribuție, proiectele celor mai relevanți jucători prezenți la nivel național și regional, trenduri și cifre cheie. Analizăm perspectivele anului 2019 în acest sector împreună cu antreprenorii din industrie, managerii din FMCG ș.a.

Expo Hall: Lasă-ți produsele să vorbească pentru tine!

Spațiu expoziíonal pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri
Retail & Horeca Distribution Business Dinner este un excelent prilej de dialog între antreprenorii din idustria de distribuție și partenerii lor din FMCG. Cina de afaceri oferă invitaților posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

În cadrul conferinței “Retail & Horeca Distribution”, ediția 2020, speakerii-invitați vor aduce în discuţie următoarele subiecte:
Partea I: Piaţa de distribuţie în 2019. Influenţe cu impact asupra sectorului în 2020
– Analiza indicatorilor-cheie de performanță și eficiență a companiilor de distribuție bunuri de larg consum în Retail şi Horeca;
– Evoluţia comerţului tradiţional la nivel naţional şi regional şi perspectivele europene; (speaker din România, Polonia, Cehia);
Partea a II-a: Parteneriatul dintre producători şi distribuitori, aşa cum este văzut de jucătorii importanţi din sectorul de producţie FMCG;
– Modele de colaborare producător-distribuitor-comerciant/operator HoReCa pentru eficientizarea acestei relaţii. Cum se poate obţine plus valoare pentru toate verigile din acest lanţ? Crearea unei strategii de afaceri win-win.
Partea a III-a: Perspectiva antreprenorilor din sectorul de distribuţie în retail şi HoReCa
– Care sunt căile de dezvoltare pe care le vor alege jucătorii mari din industrie: extinderea teritorială, eficientizare operaţională, creşterea canalului HoReCa, investiţii în tehnologie, restructurare, revizuirea portofoliului, dezvoltare de mărci proprii ş.a.

Speakeri


Program

Evenimentul din 19 Martie 2020, de la Hotel Kronwell, Braşov se va desfășura după următorul program:
08.30 – 09.30 Welcome coffee
09.30 – 11.00 Partea I. Piaţa de distribuţie în 2019. Influenţe cu impact asupra sectorului în 2020
11.00 – 11.30 Coffee break / Business networking
11.30 – 13.00 Partea a II-a. Parteneriatul dintre producători şi distribuitori, aşa cum este văzut de jucătorii importanţi din sectorul de producţie FMCG
13.00 – 14.30 Lunch / Business Networking
14.30 – 16.00 Partea a III-a. Perspectiva antreprenorilor din sectorul de distribuţie în retail şi HoReCa
EXPO HALL
09.00 – 17.30 Vizitare expoziție & business networking

BUSINESS DINNER
19.00 – 23.00 – Cină în Restaurantul Hotelului Kronwell, Et. 2

În zona expozițională a evenimentului vom asigura vizibilitatea şi comunicarea directă cu ditribuitorii de produse FMCG din România şi Republica Moldova. Așadar, în cadrul Expo Hall, vă puteţi prezenta produsele sau serviciile dedicate sectorului, către cei peste 50 de distribuitori în retail și HoReCa, participanți la lucrările conferinței. Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare cu stand, vă rugăm să ne contactați.

Imagine din Expo Hall, ediția din 2019 a evenimentului Retail & Horeca Distribution

Pentru mai multe informații despre eveniment, vă invităm să accesați platforma on-line, unde vă puteţi rezerva deja locul în sală.