Microfruits se alătură în calitate de partener evenimentului „Legume&Fructe: Raftul Bio”

Înființată în anul 2011, Microfruits este o societate cu capital integral românesc, ce își desfășoară activitatea în domeniul distribuției de legume-fructe și transporturilor rutiere de mărfuri. Potrivit reprezentanților companiei, segmentul BIO a înregistrat o creștere continuă în portofoliul Microfruits, într-un procent chiar mai accelerat decât tendința pieței din România.

Compania importă fructe și legume BIO din Spania, Olanda, Brazilia, Peru, Burkina Faso, Coasta de Fildeș. Deși gama pe care ar putea să o ofere clienților este mult mai mare, articolele cel mai frecvent cerute în România sunt lămâile, portocalele, avocado, mango, afine, roșii, castraveți, morcovi, ceapă, vinete.

Microfuits colaborează cu producători români pe câteva sortimente: afine, castraveți și roșii, dar nu le-a fost simplu să găsească din partea producătorilor BIO din România dispunere, seriozitate și constanță.

În 2021, pentru vânzările pe segmentul BIO, compania estimează o creștere de peste 25% față de anul trecut.

Microfruits se alătură în calitate de partener evenimentului „Legume&Fructe: Raftul Bio”. Organizat de Modern Buyer pe data de 17 Iunie 2021, evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la Crowne Plaza Garden, în intervalul orar 16:00 – 20:00.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Cu acest prilej vom lansa și publicația digitală „Legume&Fructe: Raftul Bio”, în care vom prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO, profilul consumatorilor, interviuri cu fermieri, rezultatele analizelor la raft din retailul modern și alte informații utile fermierilor și comercianților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here