Mega Mall va fi inaugurat pe 23 aprilie

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) va inaugura pe data de 23 aprilie a.c. centrul comercial Mega Mall, la aproximativ un an de la turnarea fundatiei.
Amplasat in imediata vecinatate a Arenei Nationale, Mega Mall se afla in acest moment in ultima faza de constructie, la ridicarea cladirii participand peste 2000 de muncitori. Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil. “Cu doua luni inainte de deschidere, Mega Mall este ocupat aproape in totalitate de chiriasi, printre care se numara un numar important de retaileri de top. Pentru a asigura cel mai eficient mix de branduri si pentru alocarea putinelor spatii disponibile, s-a creat o lista de asteptare”, spun oficialii dezvoltatorului.
Mega Mall are drept ancora principala un hipermarket Carrefour si va gazdui peste 200 de magazine, printre care Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette. Zona de entertainment va cuprinde un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica, un nou concept de loc de joaca pentru copii, precum si un casino, deschis 24 de ore din 24. Zona de food court va ocupa un spatiu impresionant de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate cu specific international precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée si Manufaktura by Doncafé. Centrul comercial dispune si de o terasa, iar parcarea ofera un total de 3000 de locuri, 1000 dintre acestea aflandu-se pe acoperisul complexului, ce poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.