Mega Image îngheață prețurile la toate produsele din portofoliul său până la final de aprilie

185

Mega Image va îngheţa preţurile la toate produsele din magazine până cel puţin la final de aprilie 2020. Înainte de a face asta, oficialii companiei susţin că vor reduce preţul la peste 1.000 de produse de bază, alimentare și nealimentare, din cele mai solicitate categorii în această perioadă, precum: lactate, ulei, zahăr, orez, paste, mălai, făină de grâu, băuturi, produse de igienă și de curățenie. În același timp, retailerul a redus prețurile și la peste 150 de legume și fructe, care reprezintă 75% din întreaga categorie.

Retailerul susține că reducerile sunt deja în toate magazinele Mega Image și în online, pe www.mega-image.ro , unde pot fi verificate direct toate prețurile.

„Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări, în care întreg lanțul de producție și de aprovizionare a fost dezechilibrat din cauza măsurilor critice adoptate de către autoritățile relevante în contextul COVID-19. Toate acestea influențează dinamica prețurilor, prin urmare am decis să intervenim cu măsuri de urgență pentru a limita creșterea prețurilor produselor la raft, comercializate în magazinele noastre și pentru a echilibra prețurile în această perioadă.,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Atât Mega Image, cât și furnizorii săi fac eforturi în această perioadă pentru a reduce impactul măsurilor luate de autorități în contextul COVID-19 asupra coșului de cumpărături. În același timp, termenele de plată către furnizori care au cea mai mare nevoie în această perioadă au fost reduse pentru a le susține efortul.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.