Profi a donat viziere cadrelor medicale și polițiștilor

Profi a donat în această săptămână 1.000 de măști de protecție către rețeaua de sănătate Regina Maria și alte 100 către inspectoratele de poliție Timiș și Arad. Aceste măști sunt identice cu cele care protejează sănătatea miilor de angajați Profi din magazine și depozite, oameni care, furnizând hrană pentru populație, se află în prima linie a luptei cu pandemia Covid-19, munca lor neputându-se face de acasă.

Profi are un model propriu de mască, din plastic transparent, care oferă un plus de protecție celor care o poartă, deoarece le acoperă nu doar nasul și gura, ci și ochii.

Solidar cu medicii care reprezintă una dintre categoriile cele mai expuse în lupta cu noul virus, Profi a donat către Rețeaua de Sănătate Regina Maria 1.000 de astfel de măști din plastic.

Profi a donat și inspectoratelor județene de poliție din Timișoara și Arad astfel de echipamente de protecție din plastic.

Anterior, compania Profi anunțase că a donat 1.000.000 de lei pentru achiziţia de aparate de ventilaţie pentru secţiile ATI din ţară.

Rețeaua are peste 1.200 de magazine și 18.000 de angajați în mai bine de 500 de localități, în multe dintre ele fiind singurul retailer alimentar.