Mega Image inaugurează primul său magazin din Iași

Mega Image inaugurează primul magazin din Iași, situat în Șoseaua Păcurari, nr. 58-64. Programul magazinului este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica în intervalul 08:00 – 21:00. Clienții sunt așteptați cu degustări, promoții speciale, precum și o ofertă de 10% reducere la valoarea totală a coșului, timp de o lună de la deschidere.


Mega Image Păcurari va aduce soluții rapide de mese gustoase pentru oamenii activi, prin gama Mega Apetit, care include aperitive, sandvișuri, salate, dar și feluri principale, supe sau ciorbe și deserturi. Mega Apetit cuprinde și o varietate de meniuri speciale cu preparate realizate după rețetele chefilor, Joseph Hadad, Alex Iacob și Sorin Bontea.

Sortimentația magazinului este completată de produsele mărcilor proprii Delhaize și 365, de la produse alimentare și specialități culinare, la produse de menaj și îngrijire.
Mega Image Păcurari va include și gama Etos, una dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire și înfrumusețare din Olanda, cu produse de cea mai bună calitate pentru a inspira fiecare femeie.

„Piața din Iași este deja matură, un centru urban puternic în care venim pregătiți să ne diferențiem prin conceptele noastre de magazine, prin mărcile proprii, prin ofertele personalizate și campaniile speciale,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Iași are un design modern și folosește la maximum spațiul existent, oferind clienților produse speciale marcă proprie. Astfel, cei aflați în căutarea gusturilor tradiționale vor putea alege dintr-o gamă largă de produse autohtone, sub marca proprie Gusturi Românești, și se vor bucura de rețete cu tradiție, de la produse de panificație și patiserie, băuturi artizanale și dulciuri până la dulceață, compoturi, fructe și legume de la producătorii români.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 706 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Iași şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.