Adrian Costean, Private Label Manager at Profi Rom Food: Mărcile proprii – unul dintre pilonii care susțin evoluția companiei

Adrian Costean, Private Label Manager at Profi Rom Food se alătură speakerilor-invitați la Private Label Innovation Show. Profi își revizuiește partea de strategie pe mărci proprii, iar în perioada actuală, proiectele de private label sunt accelerate, întreg sortimentul, din toate categoriile trecând printr-o revizuire. Costean va prezenta audienței motivația pentru care retailerul a ales să dezvolte zona de private label anul acesta, modul în care aceasta se redefinește și migrează către un segment calitativ superior, precum și categoriile care au trecut sau trec prin acest proces.

Adrian Costean activează de 24 de ani în domeniul Retail & FMCG. Nu mai puțin de 13 ani i-a petrecut în retail (Metro, Spar, Artima, Profi), în 11 dintre aceștia lucrând în domeniul achizițiilor la Spar, Artima și Profi.

De nouă ani face parte din echipa Profi, ocupând succesiv pozițiile de Private Label Buyer, Senior Buyer pentru diverse categorii, Purchasing Manager Beverages, Sweets& Snacks.

Astfel, Costean a dobândit o experiență care îl califică drept unul dintre cei mai redutabili specialiști în domeniu și îndreptățește numirea sa în rolul actual, acela de Private Label Manager, Profi.

Private Label Innovation Show a ajuns la a VIII-a ediție, fiind singurul eveniment din România dedicat exclusiv mărcilor proprii. Evenimentul, organizat de Modern Buyer la București, va avea loc pe data de 26 septembrie 2019, în sala Crowne Ballroom a hotelului Crowne Plaza și va reuni toți jucătorii din această industrie: retaileri, producători, companii de research, furnizori de servicii și soluții.