Mega Image a intrat pe piața din Timișoara

758

Mega Image a anunțat lansarea primului său supermarket din Timișoara, situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 71. Astfel, cu o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați și cu 7 case de marcat, noul supermarket s-a deschis pentru clienți joi, 21 iunie, 2018. Programul magazinului Mega Image Șagului este de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-23:00, iar duminica în intervalul 08:00-21:00. Parcarea magazinului dispune de 45 de locuri.

„Vom continua să deschidem noi magazine în perioada următoare, inclusiv sub formatul Shop&Go, conceptul nostru dedicat pentru a pătrunde cât mai mult în proximitate și de a fi aproape de clienți, cu o ofertă de produse oricând la îndemână, uşurând astfel modul de a realiza cumpărăturile,” afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Cei interesați de un stil de viață cât mai sănătos, vor găsi în Mega Image Șagului un corner dedicat produselor alimentare și de îngrijire, inclusiv din categoria celor certificate bio sau ecologic, Equilibrium health & welness.

Cei dornici să regăsească gustul și savoarea produselor tradiționale vor avea de ales dintr-o multitudine de produse autohtone sub marca proprie Gusturi românești, ce păstrează tradiția rețetelor originale românești, de la brânzeturi și lactate, gemuri și compoturi, fructe și legume, dar și delicatese, panificație și patiserie, băuturi artizanale, dulciuri care amintesc de gustul copilăriei.

Pasionații de gustul bun al mâncării de acasă, dar cu un stil de viață activ, vor găsi în Mega Image Șagului gama de produse ready meal Mega Apetit, care oferă o varietate de produse de la sandvișuri, aperitive, salate, până la supe și ciorbe, feluri principale sau deserturi delicioase. În plus, Mega Apetit include și o gamă specială de meniuri cu preparate realizate după rețete create de Chef Joseph Hadad, Chef Alex Iacob și Chef Sorin Bontea.

La acestea se adaugă specialitățile din carne de calitate superioară marca Le Boucher.

Pentru cumpărăturile zilnice, gamele de produse marcă proprie 365 și Delhaize aduc produse de calitate la prețuri avantajoase. Acestea prezintă o selecție variată, ce cuprinde produse alimentare, cât și produse de menaj sau de îngrijire. Mai mult, Mega Image oferă și produse de îngrijire personală, din gama Etos

Experiența la cumpărături este asistată de echipele dedicate de consilieri Red Team, care oferă ajutor clienților în magazin pentru a descoperi cât mai ușor și rapid produsele.