Magazine Profi la Botoșani, Ciocănești, Piatra Neamț, Țicleni și Vulcan

682

Profi a inaugurat astăzi alte cinci magazine în Botoșani, Ciocănești, Piatra Neamț, Țicleni și Vulcan. Magazinul din Botoșani se găsește în format city pe str. Primăverii la nr. 3 și are o suprafață totală de 264 mp, din care sala de vânzări măsoară 193 mp.

În același format se prezintă și unitatea din Piatra Neamt. Aceasta este amplasată pe str. Ana Ipătescu, nr. 4, la parterul blocului A13, cu o suprafață totală de 288 mp, din care suprafața de vânzări este de 209 mp. Pe o suprafață totală de 346 mp, din care suprafața de vânzări este de 242 mp, magazinul din Țicleni, județul Gorj, se află în format loco, pe str. Valea Brătuii, nr.5.

Unitatea din Ciocănești, județul Călărași, a fost deschisă, în același format, pe str. Principală, nr. 248. Aceasta dispune de o suprafață totală de 400 mp, din care sala de vânzări acoperă 249 mp.

Magazinul din Vulcan, al 20-lea din județul Hunedoara, se prezintă în format standard și este amplasat pe B-dul Mihai Viteazu, nr. 14, pe o suprafață totală de 525 mp, sala de vânzări măsurând 387 mp.

Cu magazine prezente în 387 de localități și o echipă de aproape 13.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here