Lidl inaugureaza al saselea magazin in Timisoara

659

Lidl inaugureaza al saselea magazin in Timisoara, in data de 7 decembrie. Noua unitate va fi situata pe Strada Simion Barnutiu, Nr. 28, iar, odata cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 30 de noi locuri de munca.

Magazinul are o suprafata de vanzare mai mare decat un magazin standard Lidl, de 1.694 m², si 124 de locuri de parcare. Totodata, din dorinta de a le oferi angajatilor un mediu de lucru optim, in noul magazin exista o zona de relaxare destinata acestora. Odata cu deschiderea magazinului din Timisoara vor fi create aproximativ 30 de noi locuri de munca.
Orarul de functionare a noii unitati va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.

Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

In acelasi timp, noul magazin va fi echipat cu o statie de incarcare pentru automobile electrice, disponibila pentru clientii sai. Alaturi de cel mai verde magazin Lidl din zona Aviatiei din Bucuresti si de sediul logistic de la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene.

Lidl optimizeaza in mod constant formatul de magazin, astfel ca, in ultimul an si jumatate, aproape 200 de unitati au fost modernizate, pentru a fi mai prietenoase cu mediul. Spre exemplu, in vederea economisirii de energie, cel de-al saselea magazin Lidl din Timisoara are un sistem de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta. Totodata, unitatea este prevazuta cu un sistem de recuperare a caldurii, integrat in instalatia de ventilatie.

Inaugurarea magazinului din Timisoara continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 27 de tari europene si avand peste 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.