L’Oreal aduce pe piata romaneasca brandul de cosmetice premium Kiehl’s, prin deschiderea unui magazin in Afi Cotroceni

540

Producatorul francez de cosmetice L’Oreal a deschis recent un magazin sub brandul premium Kiehl’s, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Potrivit CIJournal, magazinul are o suprafata de 70 de mp si este amplasat langa intrarea Galaxy a mall-ului. Kiehl’s este un brand american de produse cosmetice si de intretinere premium, achizitionat de L’Oreal in anul 2000.
Pana acum, L’Oreal era prezent pe piata romaneasca prin importul si distributia unui larg portofoliu de produse sub brandurile L’Oréal Paris, Garnier si Maybelline (prezente in magazinele generaliste si in cele specializate), Vichy si La Roche-Posay (disponibile doar in farmacii), L’Oréal Professionnel, Matrix si Kerastase (in saloane) si Lancôme, Yves Saint Laurent, Biotherm, Giorgio Armani, Diesel si Cacharel branduri de lux, prezente in retele specializate precum Sephora, Douglas sau Marionnaud).
Aparut pe piata in 1851 in New York, Kiehl’s a fost initial o farmacie care comercializa produse de top pentru piele si par. Astazi, sub brandul Keihl’s exista peste 250 de magazine la nivel mondial.