Lidl va deschide un magazin de 1.300 m² în Chiajna, Ilfov

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Chiajna, în data de 27 septembrie 2018. Noua unitate este situată pe Strada Rezervelor, Nr. 71. Noul magazin din rețeaua Lidl va oferi clienților o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m² și peste 115 locuri de parcare. Odată cu deschiderea unității, vor fi create aproximativ 20 noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a noii unități va fi între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică între 07:30 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

În procesul de construcție a magazinului din Chiajna s-au folosit soluții și tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. De exemplu, clădirea beneficiază de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al clădirii și senzori de prezență, precum și un sistem de recuperare a căldurii din aerul viciat, integrat în instalația de ventilație.

Inaugurarea magazinului din Chiajna continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are peste 5.500 de angajați în România, unde retailerul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice.