Lidl se extinde la Deva și Fetești

Pe 12 septembrie, Lidl va inaugura două magazine noi: unul la Deva, județul Hunedoara, iar celălalt la Fetești, județul Ialomița. Noua unitate din Deva este situată pe Calea Zarandului, Nr. 134A, iar cea din localitatea Fetești este situată pe Str. Călărași, Nr. 505.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Noua unitate din Deva dispune de peste 140 de locuri de parcare, iar magazinul din Fetești, primul Lidl din localitate, de peste 160. Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe. Orarul de funcționare va fi următorul:

  • Magazinul din Deva: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, duminica între 8:00 și 20:00
  • Magazinul din Fetești: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21.00, duminica între 8:00 și 18:00
  • Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.
  • În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, atât în magazinul din Deva, cât şi în cel din Fetești sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Inaugurarea celor două unități continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise 250 de magazine și 5 centre logistice.