Auchan a deschis la București un magazin de 2.500 m2 în format supermarket

243

Auchan a deschis vineri, 6 septembrie, la București un magazin de 2.500 m2 în format supermarket. Situat în centrul comercial Liberty, pe Strada Progresului 151-171, sector 5, magazinul oferă o gamă de 14.000 de produse și dispune atât de case de marcat clasice, cât și de 6 case inteligente – cu self-checkout – unde clienții scanează și plătesc singuri.

Orarul de funcționare al magazinului este de la 8:00 la 22:00, de luni până duminică. În parcarea subterană există 600 de locuri de parcare pentru clienții săi.

Noul Auchan Liberty dispune de raioane largi și moderne, atât cu produse proaspete (carmangerie, pescărie, gastronomie, brutărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan, etc.), cât și cu produse de băcănie (dulciuri, sărate), respectiv sucuri naturale și alte băuturi nealcoolice sau alcoolice.

Astfel, carmangeria se remarcă printr-o gamă variată și bogată de produse din producție proprie românească, plus o largă varietate de produse cu specific internațional. Raionul de pescărie propune clienților principalele tipuri de pește proaspăt și zeci de specialități.

Universul gastronomic „La masa @ Auchan” reunește feluri de mâncare variate și proaspăt gătite de bucătarii proprii, produse de grill, garnituri, salate dar și sandwich-uri și produse de cofetărie, patiserie și panificație, proaspăt coapte.

Piața Auchan aduce în fiecare zi o varietate de fructe și legume proaspete, de sezon de la producătorii români, dar și specialități exotice.
Foarte bine reprezentant este și raionul cu alimente bio și alimente speciale.

Gamele de produse sunt completate cu universurile nealimentare, unde se disting raioanele de îngrijire și frumusețe personală și cel de spălare și întreținerea casei.
Nu în ultimul rând, în supermarket există și un vast raion de produse pentru animalele de companie.

Magazinul este dotat cu mobilier de frig cu uși, modern și ecologic, care reduce consumul de energie și păstrează mai bine caracteristicile de calitate ale produselor.

Prin deschiderea Auchan Liberty, rețeaua Auchan a ajuns la 35 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri și 2 supermarketuri. Ea este completată de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 în stațiile Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 stand alone. De asemenea, Auchan Retail România operează și câteva concepte comerciale specializate: Inextenso – textile, Drogheria Auchan – parafarmacie și LillaPois – îngrijire și frumusețe,

Cu peste 280.000 m2 suprafaţă netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan Retail România propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care este prezent un comerţ modern şi un concept de discount generalizat.

Pe www.auchan.ro sunt prezentate peste 25.000 de produse disponibile în magazine și li se oferă clienților serviciul de Click&Collect, dar și livrare la domiciliu pentru peste 15.000 de produse. Retailerul operează și website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant – lamasa.auchan.ro, de florărie – florarie.auchan.ro și cel al Lillapois, magazin specializat în machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei – www.lillapois.ro.