Lidl România deschide două magazine, în Giurgiu și comuna Apahida, județul Cluj

Eveniment Lidl Romania cu Helmuth Duckadam la Timisoara

Lidl România inaugurează două magazine, în Giurgiu și comuna Apahida, județul Cluj, pe data de 9 iunie. Odată cu deschiderea celor două magazine, se vor crea peste 45 de noi locuri de muncă. 

Noul magazin Lidl din Giurgiu se află pe Strada Miron Nicolescu, Nr. 10, iar cel din Apahida este situat pe Strada Libertății, Nr. 31. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din Giurgiu dispune de 115 locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Apahida are peste 135 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, au fost create peste 45 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare al unității din Giurgiu va fi următorul: între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00. În Apahida, magazinul Lidl va funcționa între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 21:00.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Giurgiu și Apahida dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.