Lidl relansează magazinul din Codlea, județul Brașov

Pe 29 octombrie 2020, Lidl relansează magazinul din Codlea, județul Brașov, situat pe Strada Lungă, Nr. 32. Noul magazin înlocuiește o unitate Lidl mai veche, situată la aceeași adresă, care a fost închisă în luna martie a acestui an, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei, în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți. Noul magazin dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul Lidl Codlea are o suprafață de vânzare de 1.300 m² și dispune de 80 de locuri de parcare. Orarul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Unitatea asigură standarde înalte de eficiență energetică, printre care sistemul de iluminat cu LED cu senzor de prezență, sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație etc.

Inaugurarea magazinului Lidl din Codlea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus,

Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, Lidl este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailerul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice.