Lidl pune in vanzare colectia Esmara by Heidi Klum

2184

Pe 18 septembrie 2017 se va da startul vanzarilor pentru colectia „Esmara by Heidi Klum” la nivel international. In Romania, Lidl deschide pop-up store-ul Esmara by Heidi Klum pe 18 septembrie pe Bulevardul Gheorghe Magheru, Nr. 1. Atat pentru Heidi Klum, cat si pentru Lidl, lansarea colectiei reprezinta un debut in moda de talie internationala. „Heidi & The City” este tema primei colectii comune Heidi Klum si Lidl. Colectia a fost prezentata in premiera mondiala la New York pe 7 septembrie 2017, in timpul New York Fashion Week.

Pe langa articolele vestimentare, disponibile intre marimile 34-44, colectia cuprinde accesorii si incaltaminte, cu marimi cuprinse intre 37 si 41. Vanzarile incep din data de 18 septembrie in toate magazinele Lidl din Romania. Pe plan international, colectia va fi lansata in 28 tari, in peste 10.000 filiale Lidl.

Colectia creata de Heidi Klum ofera un aspect urban cu efect wow: sacouri Leo si topuri delicate, jachete Bomber si Super Skinny Jeans, dantele rafinate si jachete din piele in stil rock, nuante de albastru stralucitor sau cognac cald. Fiecare piesa vestimentara ne convinge prin calitatea foarte buna la un preț specific magazinelor Lidl, incepand de la 34.99 de lei, pana la 139 de lei. Excepție va face jacheta din piele naturala, al carei preț va fi de aproximativ 290 de lei.

„Lidl, pana acum, nu a avut nicio legatura cu moda. Avand-o pe Heidi Klum alaturi ca sursa de inspiratie creativa, dar si ca designer de succes, ne-am propus sa schimbam acest lucru. #LETSWOW ne surprinde si aduce distractie in moda – asa cum ne dorim sa faca si Lidl in lumea modei.”, a declarat Marco Giudici, Director Național de Achiziții si Marketing Lidl Romania.