Cauti un partener in Germania? Incearca si pe marketplaceromania.ro

In imagine: Messe Frankfurt

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) a dezvoltat unui portal online dedicat furnizorilor romani din diferitele domenii ale industriei, marketplace romania. Portalul ofera companiilor din Romania, care doresc sa isi extinda afacerea in Germania, ocazia de a-si gasi parteneri de distributie, clienti finali sau de a stabili noi relatii de afaceri pe piata germana.

Promovarea pe portal se face prin informari directe trimise catre companii germane care si-au manifestat interesul de a-si gasi parteneri pe piata din Romania, prin intermediul multiplicatorilor AHK Romania – de la camere de comert locale din Germania pana la asociatii de profil – si de asemenea cu ocazia tuturor evenimentelor la care AHK Romania va fi reprezentata.

Beneficiile cheie pe care portalul se angajeaza sa le ofere furnizorilor sunt urmatoarele: vizibilitate si promovare pe piata germana, o retea bogata de filiale si capacitate mare de patrundere pe piata germana; contactul direct cu parteneri si noi oportunitati de afaceri in Germania.

Pentru detalii cu privire la conditiile de inscriere pe site, puteti accesa marketplaceromania.ro Companiile membre ale AHK Romania beneficiaza gratuit de pachetul BUSINESS.