Lidl își extinde rețeaua prin inaugurarea unui magazin în Oradea

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Oradea, județul Bihor, pe data de 29 iulie. Noul magazin Lidl din Oradea are o suprafață de vânzare de peste 1.400 m² și este situat pe Calea Aradului, Nr. 87. Unitatea dispune de 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Orarul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea 15 noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Oradea dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.


Inaugurarea magazinului Lidl din Oradea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here