Lidl inaugurează un nou magazin în Constanța

356

Pe 25 octombrie, discounterul Lidl va inaugura un nou magazin în Constanța. Unitatea este situată pe Str. Industriei, Nr. 1. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă. Magazinul are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul din Constanța îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri etc.

Inaugurarea noii unități din Constanța continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o varietate de sortimente. Lidl colaborează cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.

În procesul de realizare a magazinului din Constanța s-au folosit o serie de tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. De exemplu, în magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 230 de magazine și 4 centre logistice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here