Lidl inaugureaza un magazin nou la Suceava

540

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin in Suceava, in data de 14 decembrie. Noua unitate va fi situata pe Strada Zamcei, Nr. 17, iar, odata cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Noul magazin Lidl va avea o suprafata de 1187 m2 si aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare al magazinului va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.

Cel de-al patrulea magazin Lidl din Suceava a fost construit pentru a oferi o experienta de cumparaturi imbunatatita pentru clienti, un mediu de lucru care sa raspunda si mai bine nevoilor angajatilor, dar si pentru a fi sustenabil in ceea ce priveste protectia mediului. Acesta este realizat conform celor mai noi standarde de sustenabilitate si eficienta energetica, iar in cadrul procesului de executie au fost folosite solutii si tehnologii moderne.

Unitatea care va fi inaugurata pe 14 decembrie cuprinde o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste designul, avand un acoperis mai inalt, sustinut de grinzi lamelare si luminatoare ce permit iluminatul natural. Acest lucru contribuie la economisirea de energie, alaturi de sistemul de iluminat in integralitate pe baza de LED, dotat cu senzor de prezenta. Astfel, alaturi de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de celelalte unitati deschise recent de retailer, procesul de executie al magazinului din Suceava se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene.

In plus, din dorinta de a le oferi angajatilor un mediu de lucru optim, in noul magazin exista cate o zona de relaxare destinata acestora. Odata cu deschiderea unitatii Lidl din Suceava vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodata, in saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutaria Lidl.

Inaugurarea magazinului din Suceava, judetul Suceava, continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 27 de tari europene si avand peste 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.