Lidl inaugurează un magazin în Calafat și altul în Satu Mare

235

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două magazine în Calafat, jud. Dolj şi Carei, jud. Satu Mare, pe data de 21 februarie. Noua unitate din Carei, prima din oraș, este situată pe Str. Mihai Viteazul, Nr. 36 – 40, iar cea din Calafat pe Bulevardul de Centură, Nr. 1. Odată cu inaugurarea fiecărei unități, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazinele au, fiecare, 1.300 m², unitatea din Calafat dispunând de aproximativ 130 de locuri de parcare, iar cea din Carei de 120. Orarul de funcționare pentru magazinul din Carei va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00, iar pentru unitatea din Calafat, de luni până sâmbătă, între 8:00 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 19:00.

Magazinele îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea unităților din Calafat şi Carei continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

În continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Calafat, cât şi în cel din Carei, sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm este prezent în 30 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice.