Schimbări importante în boardul Mega Image

572
Emil Ilin a preluat funcția de Vicepreședinte Comercial

Mega Image anunță schimbări importante în boardul Mega Image. Astfel, noul comitet executiv Mega Image, sub conducerea lui Mircea Moga, este format din: Mihai Spulber, Vicepreședinte Senior Operațional; Emil Ilin, Vicepreședinte Comercial; Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte Marketing, Comunicare și Sustenabilitate; Hadewych Vermunt, Vicepreședinte Financiar; Ileana Alexandru, Vicepreședinte Resurse Umane; Alina Vladoianu, Vicepreședinte Legal.

Emil Ilin a preluat funcția de Vicepreședinte Comercial, poziție ocupată anterior de către Mircea Moga, înainte de numirea în poziția de Director General Mega Image. Având o experiență de peste 20 de ani în domeniul comercial, Emil a condus în ultimii ani departamentul Buying Fresh și a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a companiei, fundamentată pe crearea unei experiențe complete la cumpărături.
Emil s-a evidențiat, printre altele, și prin implicarea sa activă în realizarea și lansarea unor proiecte strategice de succes, precum Gusturi Românești de la gospodari, Gusturi Românești de la fermieri, Mega Apetit.
În noul său rol, Emil coordonează operațiunile comerciale ale companiei, din zonele de business sourcing, category management, branduri proprii, e-commerce și siguranță alimentară.

Alina Vlădoianu Teau a preluat funcția de Vicepreședinte Legal. Alina va participa activ atât la implementarea inițiativelor strategice ale companiei, cât și a celor din zona proprie de responsabilitate. De asemenea, Alina reprezintă Mega Image în cadrul diverselor organizații din care compania face parte precum FIC, Coaliția și Concordia, și ocupă funcția de Vicepreședinte al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR). Este avocat din anul 2000 și membru al Baroului Olt.

Hadewych Vermunt a preluat funcția de Vicepreședinte Financiar – poziție ocupată anterior de Lucian Vilau, înainte de numirea acestuia drept CFO în cadrul companiei Albert din Cehia. Hadewych face parte din echipa Ahold de șapte ani, timp în care a coordonat activitățile de Raportare Financiară și Managerială, precum și Business Services Finance Ahold Europa, și a deținut roluri precum Senior Director Group Control Reporting și Vicepreședinte Financiar Albert Heijn. În noua sa funcție, Hadewych conduce operațiunile financiare ale companiei și are o contribuție importantă în conturarea și implementarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru următorii ani.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România. Rețeaua cuprinde în prezent 676 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.