Lidl Fundeni se deschide pe 28 iunie 2018 la București

Lidl inaugurează un nou magazin în București, în data de 28 iunie 2018, pe Șoseaua Fundeni, Nr. 17-19. Magazinul are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și 120 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea sa, vor fi create în jur de 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare al noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminica, între 08:00 și 21:00.

Magazinul îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutăria Lidl.

Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.
Fiecare nouă clădire Lidl este concepută pentru a avea performanțe ecologice înalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, până la echipamentele utilizate în operarea de zi cu zi a unității.

Astfel, Lidl Fundeni a beneficiat de tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. De exemplu, noul magazin beneficiază de un sistem de iluminat cu LED cu senzor de prezență și un sistem de recuperare a căldurii, integrat în instalația de ventilație.
Unitatea include o suprafață verde de peste 1.300 m², iar o suprafață de aproximativ 500 m² din parcare este realizată din dale înierbate.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 30 de țări la nivel mondial și având peste 150 de centre logistice care asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 225.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.