Liberty Center se așteaptă la o creștere a traficului, până la 14.000 de persoane pe zi

Prima jumătate a anului aduce pentru Liberty Center un grad de ocupare de 80%, prin atragerea de patru noi chiriași. Astfel, în incinta centrului comercial operează magazinul In Extenso by Auchan, dar și trei noi chiriași din zona de food court. Odată cu noile deschideri, Liberty Center înregistrează o creștere a traficului de 15% și o cifră de afaceri cu 13% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Intrarea de curând în portofoliu a unor noi retaileri face parte din strategia de dezvoltare adoptată în 2017, care continuă și în prezent. Ne aflăm în plin proces de extindere și modernizare, de aceea, pentru 2018, ne așteptăm la un grad de ocupare a spațiului închiriabil de până la 90% și la o creștere a traficului de până la 14.000 de persoane pe zi”, a spus Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

In Extenso by Auchan a fost deschis în prima parte a acestui an în incinta Liberty Center. Este primul magazin de acest tip, care nu operează în aceeași locație cu unul dintre hipermarketurile Auchan și al nouălea în cadrul rețelei. In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 555 de metri pătrați, la parterul centrului comercial, oferind o gamă variată de produse vestimentare, cu peste 1.000 de modele.

Magazinul le propune clienţilor săi o gama de îmbrăcăminte şi încălţăminte dedicată adulților și celor mici. Produsele InExtenso by Auchan sunt inspirate din viața de zi cu zi, oferind piese vestimentare casual, adecvate pentru orice moment și activitate.

Aflată în continuă extindere, franciza Leon Gourmet Bakery deschide primul magazin din București, în incinta Liberty Center, pe o suprafață de 132 de metri pătrați, la parterul centrului comercial. Aici vor fi comercializate produse de patiserie, cofetărie, simigerie și panificație, realizate după rețete gourmet din bucătăria internațională, dar şi sandvişuri, înghețată sau cafea.

Restaurante noi, cu specific chinezesc și grecesc, în zona de food
Zona de fast food, aflată la etajul 2 al centrului comercial, își extinde suprafața cu peste 100 de metri pătrați, prin alte două noi deschideri, care le oferă vizitatorilor ocazia de a savura preparate cu specific chinezesc și grecesc.
Astfel, prin intrarea fast food-ului Crazy Fire Wok în galeria Liberty Center, tipurile de mâncare preparată pe care vizitatorii le au la dispoziție se diversifică prin noodles, preparate de pui, porc, vită sau orez.

De asemenea, la unitatea de food Grecopolis clienții pot alege între gyros, souvlaki, kebab grecesc, salate grecești și tzatziki sau halloumi.

Liberty Center este primul centru comercial modern din sud-vestul Bucureștiului, situat la doar 2 km față de Piața Unirii. Mall-ul acoperă un spațiu comercial de aproximativ 27.300 metri pătrați și beneficiază de peste 600 de locuri de parcare. Printre chiriași se numără: Carrefour Market, Altex, Sephora, Deichmann, CCC, Colin’s, Happy Gym, Happy Cinema, McDonald’s, KFC, Springtime și alții. Managementul Liberty Center este gestionat de compania JLL România începând din noiembrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.