Leroy Merlin ajunge la cinci magazine, dupa inaugurarea de la Bragadiru

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin a deschis astazi, 5 iunie a.c, cel de-al cincilea magazin propriu pe Soseaua Alexandria, comuna Bragadiru, judetul Ilfov. Magazinul are o suprafata de aproximativ 17.000 mp si o echipa de aproape 150 de oameni. Magazinul este situat pe Strada Sperantei nr. 94-96, la 100 de metri de podul peste Soseaua de Centura a Bucurestiului spre localitatea Bragadiru si dispune de o parcare cu cateva sute de locuri.
Magazinul Leroy Merlin – Soseaua Alexandria va oferi clientilor sai servicii de livrare, retur marfa, debitare lemn, mixare vopsea, inchiriere unelte, finantare, serviciul post-vanzare, acces gratuit la locul de joaca pentru copii etc. Clientii vor beneficia ca si in restul unitatilor Leroy Merlin de consiliere specializata si personalizata pentru achizitionarea produselor dorite, astfel incat fiecare sa primeasca cele mai bune solutii adaptate nevoilor si bugetului sau.
Noul magazin din Bragadiru dispune si de serviciul drive-in, care faciliteaza achizitia si transportul produselor voluminoase din categoria materialelor de constructii si gradina, fiind un spatiu destinat accesului direct cu masina.
“Deschiderea magazinului de pe Soseaua Alexandria vine sa consolideze pozitia si imaginea Leroy Merlin in Romania. Planurile noastre de dezvoltare in Romania sunt serioase si pe termen lung, iar deschiderea noului magazin vine sa confirme angajamentul nostru fata de piata din Romania. Strategia noastra este sa nu ne abatem niciun pas de la filosofia preturilor mici, accesibile pentru toata lumea, iar cu fiecare magazin nou deschis, incercam sa aducem beneficii concrete clientilor nostri”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania.
Saptamana trecuta, retailerul a redeschis fostul Baumax din centrul comercial Sun Plaza sub brandul propriu, urmand ca in perioada urmatoare sa fie inaugurat si magazinul din Brasov. In prezent, in Romania, functioneaza 5 magazine Leroy Merlin (doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langa Ploiesti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi si un magazin pe Soseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov).