Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie, o nouă ediție în 2018. Vezi primii speakeri confirmați!

1075

Actorii relevanți din întreg lanțul de distribuție fructe și legume proaspete – producători, importatori, distribuitori, retaileri, operatori HoReCa, comercianți online, angrosiști, furnizori de servicii – din România și din zona Europei Centrale și de Est sunt așteptați la o nouă ediție a evenimentului „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie” organizat de Modern Buyer și TMT PR.

În acest an, evenimentul va avea loc pe durata unei zile, respectiv 21 Noiembrie 2018, se va desfășura la hotelul Crowne Plaza din București și este format din mai multe componente: Conferință, Expo Hall, Sesiuni de Networking.
Evenimentul se încheie cu o cină de afaceri exclusivistă – Professional Dinner – ce oferă participanților posibilitatea să găsească noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

Primii speakeri confirmați

George Bădescu, Director Executiv, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România. Din 2016 este vocea  AMRCR în demersurile asociației de a promova inițiative care să stimuleze concurența loială între toți comercianții din România și în dialogul cu autoritățile publice.

Adrian Popescu, Administrator, Livada de Cireși. A demarat împreună cu familia o afacere cu livezi de cireș, utilizând tehnologie și material săditor din Olanda și Germania. Astăzi livada este în plină producție, asigurând fructe proaspete și de calitate, atât pentru piața internă, cât și pentru export.

Lucian Florea, Administrator, Asociația Pomicolă Ițești. Este administratorul Asociației Pomicole Ițești înființată în 2011 sub forma unui grup de producători. În prezent administrează o suprafață de peste 90 de ha în județul Bacău.

Ruben Budău, Administrator, Ferma Bărzani. Licențiat în silvicultură și profesor la Facultatea de Protecția Mediului din Oradea, cultivă în Arad mur, cătină, prun și un soi unic în România de afin. Vom completa lista vorbitorilor în perioada imediat următoare.

De ce să participi?

  • Facilităm dialogul cu peste 200 de participanți, factori de decizie din retailul modern, dar și reprezentanți ai altor canale de vânzare: distribuitori în comerțul tradițional și HoReCa, angrosiști, comercianți online ș.a.
  • Oferim acces la date și trenduri relevante cu privire la evoluția pieței și a consumului de fructe și legume proaspete;
  • Prezentăm bune practici pentru creșterea competitivității jucătorilor și în colaborarea dintre furnizori – retaileri;
  • Prezentăm oportunitățile existente pe alte canale de vânzare alternative: HoReCa, comerț online ș.a.
  • Dezbatem pe marginea prognozelor și a motoarelor de creștere pentru 2019.

Trei ediții anterioare de succes, în cifre

  • 40 de speakeri din România și alte piețe;
  • Peste 500 participanți din România, Republica Moldova și Bulgaria în toate cele trei ediții împreună;
  • Mai mult de 10 rețele de retail modern prezente per ediție, din România și Republica Moldova;
  • Peste 200 de producători/furnizori români de fructe și legume din toate regiunile țării

Rezervă un loc la conferință și cina de afaceri

Alătură-te celei mai influente platforme de networking dintre producători, retaileri și alți actori implicați în lanțul de distribuție fructe și legume proaspete. Consultă modalitățile și costurile de participare pe Site-ul evenimentului.

Rezervă un stand în zona Expo Hall
Evenimentul este și un excelent prilej de a vă prezenta produsele, soluțiile și serviciile oferite actorilor din industrie. Dacă doriți să beneficiați de spații de promovare în cadrul evenimentului, respectiv de stand în zona Expo Hall, vă rugăm să contactați echipa Modern Buyer astfel: Aurelia Grigorescu – 0767.11.88.33, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau Maria Hurduc 0729.880.041, maria.hurduc@modernbuyer.ro

Ediția 2017 –  a avut loc în luna noiembrie 2017. Pentru mai multe detalii despre speakerii și epozanții ediției din anul anterior consultă site-ul ediției 2017.