Lantul de pizzerii Sbarro deschide un prim restaurant la Bucuresti Mall

Lantul de pizzerii si mancare italiana Sbarro, prezent cu peste 800 de localuri in 30 de tari inaugureaza maine, 13 octombrie 2017, primul restaurant la Bucuresti Mall. Acesta este cel de-al doilea mare nume international care intra pe piata din Romania in acest an, dupa Taco Bell.

Sbarro va veni in Romania adus in sistem de franciza operata de Innovative Pizza Solutions, in spatele businessului aflandu-se grupul de investitori Innovative Restaurant Solutions. Investita in unitatea din Bucuresti Mall se ridica la 250.000 euro, iar compania isi propune sa deschida inca trei unitati pana la finalul anului, dintre care urmatoarea in Mega Mall. In urmatorii cinci ani spera sa deschida un numar de 30 de unitati si sa ofere 600 de locuri de munca.

Lantul de restaurante Sbarro, lansat acum mai bine de jumatate de secol in SUA, este specializat in vanzarea de pizza, dar si a altor feluri de mancare specifice bucatariei italiene.

Sbarro s-a lansat ca Salumerie italiana in 1956, iar astazi serveste pizza in stil newyorkez si alte specialitati italiene precum Pasta si Stromboli. Brandul este cel mai bine cunoscut la nivel international pentru vanzarea de felii de pizza originala de tip XL New York, cu aluat preparat zilnic, legume proaspat taiate si mozzarella din lapte integral 100%.