Lactag extinde portofoliul mezelurilor „Pe Gustate”, brand achizitionat in 2013

Producatorul de lactate si carne Lactag isi extinde gama de mezeluri „Pe Gustate” cu doua noi sortimente polonezii din piept de pui si carnatii cu extra carne.
„Noile sortimente de mezeluri Pe Gustate sunt realizate dupa retete autentice, unice. De la intrarea pe piata mezelurilor si a produselor din carne, am implementat valorile Lactag legate de calitate fara compromis si in cazul mezelurilor. Romanii cauta calitate la un pret accesibil, dar mai presus de toate ramane acel gust autentic si aroma care face diferenta”, declara Adriean Asan, Director General Lactag.

Polonezii din piept de pui sunt produse fierte si afumate cu fum natural. Obtinuti din piept de pui, slanina si un amestec de condimente, polonezii sunt realizati din membrana naturala, comestibila. Carnatii extra sunt fierti si afumati si, asa cum le indica numele, contin o cantitate suplimentara (extra) de carne. Realizati din carne de porc, slanina, carne de vita si condimente, carnatii sunt fierti si afumati de doua ori.
Brandul „Pe Gustate” face parte din portofoliul Lactag din anul 2013, iar in prezent cuprinde carnati macelaresti, carnati traditii oltenesti, carnati cu sunca, carnati de gratar, salam cu sunca extra, salam traditii oltenesti, salam de vara extra, salam taranesc, crenvursti din piept de pui, piept haiducesc si cel ardelenesc, muschi tiganesc, sunca presata din piept de pui si altele.
Compania Lactag are o prezenta de 50 de ani pe piata romaneasca, iar portofoliul sau cuprinde atat sortimentele de lactate cu acelasi nume, cat si mezelurile Pe Gustate si reteaua de magazine Pe gustate.