Adrian Ariciu, promovat in board-ul Metro Cash&Carry Ucraina

Adrian Ariciu, care din septembrie 2013 lucreaza in cadrul METRO Cash&Carry Ucraina, ocupand functii precum Deputy Offer Management Director, iar anterior Division Manager Dry Food, a fost numit recent Offer Management Director al acestei filiale, devenind totodata membru al Consiliului de Administratie.
Anterior numirii sale in Ucraina, Adrian Ariciu a ocupat functia de Head of Own Brands Management in METRO Cash&Carry Romania. In cei doi ani in care a coordonat departamentul de private label, a avut o contributie majora la implementarea si extinderea brandului Fine Food, in mandatul sau sortimentatia de marci proprii a retailerului german cunoscand o crestere puternica. Desprea toate acestea puteti citi intr-un interviu acordat Modern Buyer de Adrian Ariciu, inainte de plecarea sa in Ucraina: Adrian Ariciu, METRO Cash&Carry Romania: „Satisfactiile vin din performanta pe termen lung a produselor”

Adrian Ariciu a lucrat timp de peste 12 ani pentru METRO Cash&Carry Romania, incepand in 2000 ca asistent comercial in cadrul departamentului Cumparari produse alimentare. Ulterior, a preluat postul de junior buyer in departamentul de Achizitii pentru mezeluri si congelate in perioada 2003-2004, iar in perioada 2009 – 2011 a ocupat functia de Division Manager Dry Food.