Kaufland România deschide magazinul cu numărul 146, la Blaj

Kaufland România anunță inaugurarea hipermarketului cu numărul 146 din țară, la Blaj. Acest nou magazin va genera 80 de noi locuri de muncă în comunitatea locală. Amplasat pe strada Iuliu Maniu nr. 101, hipermarketul Kaufland din Blaj, județul Alba, are o suprafață totală de aproape 5.000 metri pătrați, dintre care aproape 3.000 metri pătrați reprezintă spațiul de vânzare.

Magazinul, care își va deschide porțile pentru public joi, 23 septembrie, va funcționa în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, în intervalul 7:30 – 21:00 de luni, iar duminica – între 8:00 și 19:00.

Clienții vor găsi în magazin 8 case de marcat, din care 2 destinate persoanelor cu dizabilități, un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de peste 21 metri, pentru a acomoda o varietate mare de produse proaspete – brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill, clienții pot savura o sortimentație bogată de mici, ceafă de porc, turinger, cabanoși, hot dog, pui rotisat, pulpe de pui, crispy fillet, nuggets și cartofi prăjiți.

În galeria comercială, consumatorii au la dispoziție un food court unde pot servi masa sau o cafea, un schimb valutar și o farmacie naturistă.

Clienții vor avea parte în săptămâna inaugurării de un program special, inclusiv promoții și o varietate extinsă de produse nealimentare la preț redus, care se vor găsi în cortul din parcarea magazinului.

Hipermarketul Kaufland din Blaj are o parcare cu peste 230 de locuri, din care 7 sunt alocate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți, respectiv o stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice. În plus, bicicliștii au la dispoziție un rastel care acomodează până la 18 biciclete.

Noul magazin din Blaj dispune de noul concept de spațiu verde implementat de companie în România. Acesta va genera un consum redus de apă prin folosirea unor specii de plante cu rezistență sporită la secetă. În timp, spațiile verzi se transformă în minigrădini urbane, cu un grad ridicat de sustenabilitate. Astfel, va avea o suprafață de peste 2.600 mp de spațiu verde la sol.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților din Blaj, hipermarket-ul Kaufland integrează și infrastructuri de reciclare, oferind un automat de colectare tip self-service, instalat în parcare, pentru colectarea ambalajelor precum PET-uri, un container pentru colectarea măștilor de unică folosință, dar și un spațiu de colectare și reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței, aflat la intrarea în magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 146 de magazine în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here