330 de sortimente prezente la raft, în ediția din 2021 a Târgului de Vinuri Auchan

În perioada 22 septembrie – 5 octombrie 2021, hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a XIII-a ediție a Târgului de Vinuri, eveniment ce reunește la raft peste 330 de sortimente atent selecționate, dintre care peste 85% provin de la crame din România.

Ediția Târgului de Vinuri Auchan din acest an este dedicată aproape în totalitate cramelor din România, cu o selecție impresionantă de 285 de vinuri românești prezente la raft, cărora li se alătură 48 de sortimente din Republica Moldova.

Cunoscătorii de vin, dar și amatorii de băuturi atent selecționate, se pot bucura până pe 5 octombrie, în toate hipermarketurile Auchan, de o gamă variată de vinuri albe, roșii și rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar și o mulțime de vinuri premiate din diverse soiuri, din cele mai importante regiuni viticole din țară.

Față de oferta de anul trecut, sunt prezente și 58 de sortimente noi, gata să fie descoperite. În premieră, este disponibil la raft și vinul ambalat în cutii Tetra Pak. Totodată, clienții pot alege dintre 8 sortimente de vin ecologic.

Potrivit companiei, apetitul pentru vinurile de o calitate superioară este în creștere, iar vinul rose este din ce în ce mai prezent în preferințele românilor.

Târgul de Vinuri Auchan propune clienților și o selecție de accesorii și alte produse asociate vinului: pahare, damigene sau accesorii pentru îmbuteliere.

Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine, respectiv din parcările hipemarketurilor, prin serviciile gratuite Click&Collect și Auchan Drive.