Kaufland ajunge la 114 magazine, printr-o noua inaugurare, la Brasov

Kaufland Romania va deschide sambata, 8 aprilie 2017, un nou magazin in Brasov, acesta fiind cel de-al 114-lea magazin al retelei la nivel national.

Noul magazin, situat pe str. Avram Iancu nr. 62, are o suprafata de vanzare de 2.771 metri patrati si ofera 206 de locuri de parcare pentru masini si rastele pentru biciclete.

In incinta sa exista urmatoarele spatii comerciale: farmacie, plafar, pet shop, magazin Sergiana, punct de schimb valutar, fast food, chiosc de difuzare a presei si atelier chei. Noul magazin pune la dispozitie si un punct Grill.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine pana la 26.000 de articole diverse (produse regionale, produse de marca, marci exclusive) şi ofera clienţilor atat preţuri reduse, cat şi prospeţime, varietate şi o calitate superioara.

„Regionalitatea este unul dintre principiile de baza în ce priveste portofoliul de produse Kaufland Romania. Avem o colaborare de lunga durata cu producatorii locali, iar traseul scurt de aprovizionare ne ajuta sa oferim produse proaspete, la preturi reduse, dar si sa contribuim în acest mod la sprijinirea economiei locale. De asemenea, sustinem producatorii romani si prin alte actiuni – precum programul de certificare a calitatii legumelor si fructelor pentru fermierii locali (GLOBALG.A.P.), prin infiintarea Cooperativei Agricole „Tara Mea”, dar si oferind micilor producatori puncte gratuite de desfacere, cum sunt targurile de bunatati romanesti pe care le organizam la nivel national”, a declarat Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.