Vascar – investiție de peste 45.000 euro într-un magazin nou la Iași

282

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță o investiție de peste 45.000 euro în deschiderea unui nou magazin la Iași. Până la finalul anului, Vascar își propune să inaugureze alte trei magazine noi. Noua unitate are o suprafață de 32 mp, se află pe strada Petre Țuțea numărul 27 și este cel de-al 6-lea magazin Vascar din Iași.

Pe lângă produsele și preparatele din carne marcă proprie, Vascar și Moldova în Bucate, magazinul oferă și alte produse alimentare și non-alimentare de larg consum. În prezent, rețeaua de magazine Vascar numără 22 de unități comerciale în regiunea Moldovei.

„Strategia noastră este să investim în extinderea rețelei proprii de distribuție și estimăm alte trei unități noi până la finalul anului.”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piată extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hipermarketuri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.