JYSK GROUP a anuntat o cifra de afaceri de 3,36 miliarde de euro pentru anul fiscal 2016-2017

606

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK GROUP a anuntat o cifra de afaceri de 3,36 miliarde de euro pentru anul fiscal 2016-2017. Sustinuta de peste 2.500 de magazine din intreaga lume, aceasta crestere reprezinta un record pentru companie.

EBIT-ul a crescut, de asemenea, la 444 milioane de euro fata de cifra de afaceri de 3,12 miliarde de euro si EBIT-ul de 421 milioane de euro obtinute anul trecut. La fel ca si in 2016, cresterea se datoreaza in principal deschiderii de formate noi.

„Sunt foarte multumit de rezultat si de efortul mare depus de angajatii nostri. Ma bucur de faptul ca am reusit sa crestem in mod semnificativ numarul de clienti. In opinia mea, acest lucru confirma nevoia de magazine fizice si de servicii excelente pentru clienti, in ciuda cresterii cumparaturilor online, inregistrata atat in cazul JYSK si al multor comercianti cu amanuntul „, spune fondatorul si proprietarul JYSK, Lars Larsen.

JYSK va continua sa deschida in fiecare an peste 100 de magazine si va continua sa-si imbunatateasca reteaua actuala de magazine. In acest scop, a introdus deja o noua formula de magazin in Suedia, Danemarca si Polonia. JYSK opereaza in prezent din 49 de tari si doreste cel putin sa dubleze acest numar, incepand cu Irlanda, in 2019.