JYSK a lansat noua colecție de mobilier outdoor

Pe 3 mai, JYSK a lansat noua colecție de mobilier outdoor, în cadrul evenimentului „Vară Scandinavă”. În prezența a peste 100 de jurnaliști, vedete și bloggeri echipa JYSK România a prezentat noutățile colecției.

Astfel, Bastrup este o gamă de mobilier modular pentru terasă, pe care îl poți configura în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție sau de câte persoane îl vor folosi. Este realizat din oțel și poliratan, împletit manual. Modulele de centru și de colț includ și perne confortabile, cu huse din poliester țesut, iar masa are blat din lemn artificial rezistent.

Setul de terasă Falkenberg se potrivește cu stilul rustic, care te duce cu gândul la o cabană de munte sau la o casă țărănească. Gama include piese pentru terasă, din aluminiu și poliratan împletit manual, cu fotolii și canapea confortabile, prevăzute cu perne groase din material rezistent. Designul este rustic, cu linii curbate și piese de dimensiuni mari. Fotoliile sunt însoțite de taburet pentru picioare.

La polul opus stilului dat de mobilierul Falkenberg, gama Radsted este minimalistă, cu linii simple și curate, cu un cadru subțire, realizat din aluminiu, și perne luxoase din textiline. Gama include canapea și fotolii care pot fi integrate în spațiile exterioare ale caselor moderne, contemporane, în care predomină materiale precum sticla, fierul sau aluminiul.
Setul de terasă Ulfborg include două fotolii, canapea de trei locuri și o masă de grădină de dimensiuni generoase.

În ultimii ani, unul dintre cele mai populare seturi din gama de grădină a fost Vebbestrup, disponibil până acum doar în culoare natur. JYSK a adăugat o nouă culoare în sortiment. În contrast cu varianta clasică, scaunele și canapeaua Vebbestrup, varianta pe negru, au picioare de culoarea lemnului, șezut, spătare și perne de culoare neagră și gri închis. În cazul setului de măsuțe, blatul este realizat din lemn artificial rezistent de culoare neagră.
Dacă varianta de culoare deschisă a mobilierului Vebbestrup are un aspect natural, potrivit stilului rustic, cea de culoare închisă se potrivește cu locuințele moderne, urbane. Mobilierul Vebbestrup poate fi achiziționat și separat, nu doar ca set, astfel încât îți poți face singur setul dorit, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Vemb combină avantajele unui set de terasă cu cele ale unui set de dining, deoarece include o masă cu înălțime ajustabilă. Atunci când vrei să te relaxezi și să stai la povești cu prietenii, poți ține masa la înălțimea cea mai mică, iar când vrei să iei prânzul sau cina poți ajuta înălțimea mesei, astfel încât aceasta să fie mai înaltă. Setul este spațios și include două fotolii plus o canapea cu trei locuri, prevăzută cu perne luxoase, moi.

Setul MarieLyst este soluția potrivită pentru cei care nu au un buget mare pentru mobilierul de exterior, dar caută în același timp un produs cu aspect atrăgător, modern și confortabil. Realizat din plastic cu protecție UV, setul este ușor, dar rezistent. Este încăpător și are un design atractiv. Setul include canapea cu două sau trei locuri și două fotolii, toate fiind prevăzute cu perne confortabile. Acestea vin însoțire de o masă de grădină, simplă și spațioasă.