Joy Me este primul pub Pilsner Urquell din Sibiu

174

Pilsner Urquell, prima bere blondă tip lager din lume, își extinde prezența cu un nou local în care consumatorii pot degusta Pilsner-ul original. Astfel, Joy Me, primul pub Pilsner Urquell deschis în Sibiu, pune accent pe tradiția primei beri blonde pilsner din lume.

Barurile în care se servește Pilsner Urquell păstrează modul special și unic în care este turnată o halbă de bere perfectă (hladinka) și este servită consumatorilor. Astfel, Joy Me Pub din Sibiu pune accent pe împărtășirea moștenirii cehești la nivel de excelență.

„La Pilsner Urquell, spunem că «maestrul berar produce berea, iar tapsterul este cel care o desăvârșește», de aceea barmanii din Joy Me au fost pregătiți pentru a le oferi consumatorilor din Sibiu cel mai bun gust Pilsner Urquell, așa cum este el și în Cehia, contribuind la promovarea culturii berii la draft în România”, Loredana Catană, Key Customer On Channel Manager.

Creată în 1842, Pilsner Urquell este prima bere blondă tip lager din lume. De atunci, încă se mai produce exact ca la început: în aceeași berărie din Pilsen, singurul loc din lume în care se produce, utilizând același proces de producție și cu aceleași ingrediente locale cehești.

Pilsner Urquell este o bere din portofoliul Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt următoarele: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Azuga, Meantime, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here