Josi Grup anunță recrutarea lui Ilias Pliatsikas în funcția de Director general

Josi Grup a numit în această săptămână un nou Director general, în persoana lui Ilias Pliatsikas. El va coordona toate operațiunile companiei și va fi responsabil, împreună cu echipa de conducere executivă, de îndeplinirea obiectivelor Josi Grup.

Ilias Pliatsikas este absolvent al programui de Executive MBA al Bucharest Business School cu Universitate din Ottawa, gestionând în ultimii 20 ani numeroase proiecte de management în companii de renume internațional, precum Hellenic Dairies (Olympus) sau Lactea Dairy.

“Prin venirea Ilias Pliatsikas în echipa de management a Josi Grup vom consolida creșterea și recunoașterea companiei, atât pe piața locală, cât și pe cea internațională. Experiența internațională în gestionarea de proiecte complexe va contribui la o creștere solidă, bazată pe înțelegerea consumatorului și a trendurilor pieței”, a adăugat Andrei Stoian, unul din proprietarii Josi Grup.

Josi Grup este o afacere de familie formată din două companii: Josi Logistic – importator, distribuitor şi furnizor de servicii logistice şi Josi Foods – unitate de procesare a laptelului, unde se realizează o gamă diversificată de produse lactate. Cele două companii realizează o cifră de afaceri cumulată de 20 de milioane de euro.

În 2019, grupul a achiziţionat o fabrică de procesare a laptelui în Bucovina, mai exact lângă Suceava, iar lansarea Josi Foods a reprezentat un moment extrem de important care a marcat structura organizaţională a companiei şi planurile sale pe termen mediu şi lung. Viziunea grupului este să dezvolta o afacere integrată.