JLL a preluat administrarea Liberty Center. Primul chirias atras, Happy Cinema

1860

Compania de consultanta imobiliara JLL a fost desemnata sa se ocupe de serviciile de property si asset management ale centrului comercial Liberty Center din cartierul bucurestean Rahova. Responsabilitatile JLL includ revitalizarea activitatii mall-ului prin crearea unui mix optim de chiriasi si implementarea unor actiuni sustinute de promovare. Primul chirias atras dupa preluarea administrarii este operatorul  roman de cinematografe Happy Cinema va deschide aici, in luna decembrie, primul cinemaplex al retelei din Bucuresti. Cinemaplexul va avea 7 sali, pe o suprafata de 3.337,75  metri patrati. Happy Cinema opereaza in prezent cinematografe in 4 orase din tara.

mariana-stamate„Liberty Center se numara printre primele centre comerciale de pe piata din Bucuresti, lansat chiar inainte ca efectele crizei financiare sa se resimta acut si in Romania. Mall-ul beneficiaza de o locatie cu vizibilitate, iar dimensiunea acestuia este optima tinand cont de cererea din zona. Pentru JLL preluarea managementului Liberty Center este o provocare si consideram ca experienta pe care o avem pe piata serviciilor de property si asset management ne va ajuta sa repozitionam centrul comercial in zona pe care o deserveste”, a declarat Mariana Stamate, seful departamentului de Property Management al JLL.

Centrul comercial, cu o suprafata de 25.700 metri patrati. are peste 60 chiriasi din domeniul fashion, food si entertainment. Printre chiriasii-ancora se numara Billa, Altex, Adidas, Deichmann, Kenvelo, Lee Cooper, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonalds, Spring Time.

Liberty Center a fost deschis in data de 1 noiembrie 2008, in partea de sud a Bucurestiului, la intersectia a doua bulevarde principale – Calea Rahova si Progresului. In urma dificultatilor financiare din timpul crizei financiare, mall-ul a fost preluat de bancile finantatoare Alpha Bank, Eurobank si Bank of Cyprus.

JLL mai are in administrare proprietati imobiliare totalizand aproape 200.000 mp, respectiv parcul comercial Colosseum din cartierul bucurestean Chitila cladirea de birouri Green Gate din apropiere de Marriott, precum si noua proprietati industriale.