Jagoda Zientara este noul Chief Operating Officer (COO) al Carrefour România

Jagoda Zientara, anterior Chief Financial Officer (CFO) și membru al Comitetului Executiv al Carrefour România din februarie 2020, a fost numită Chief Operating Officer (COO). Régis Moratin preia rolul de CFO, după ce, până în prezent, a ocupat funcția de Director de Control și Consolidare în regiunea Europei de Nord-Est. Ambii fac parte din Comitetul Executiv Carrefour România.

În cei peste doi ani și jumătate petrecuți în țară, în calitate de Chief Financial Officer și membru al echipei de management Carrefour România, Jagoda a supervizat o echipă de peste 250 de oameni și a coordonat activități financiare cheie, care au condus la o evoluție puternică a activității pe plan local.

Călătoria profesională a Jagodei a început la Carrefour Polonia, în urmă cu 18 ani, unde a avansat rapid de la Financial Project Manager la Accounting Director și CFO, M&A, Property, IT & Assets Director. În cadrul Carrefour România, Jagoda a fost numită în funcția de Chief Financial Officer, coordonând în plus și activitățile de Asset & Financial services.

În această perioadă, Jagoda a dezvoltat și coordonat o echipă financiară puternică, susținând evoluția pe plan local a Carrefour România, având un impact direct asupra strategiei de investiții, extindere și transformare digitală.

„Rețeaua noastră fizică și prezența noastră digitală sunt esențiale în activitatea noastră, fiind și cele mai concrete expresii ale orientării noastre față de clienți. Ne vom continua planurile de extindere și vom susține viziunea noastră omnichannel, oferind cel mai bun portofoliu de produse, precum și servicii care să susțină viața de zi cu zi și obiceiurile de cumpărături ale românilor,” a declarat Jagoda Zientara, Chief Operational Officer Carrefour România.

Noua structură a boardului Carrefour România, odată cu aceste actualizări, este următoarea: Julien Munch – CEO, Jagoda Zientara – COO, Narcis Horhoianu – CMO, Alina Gamauf – Director HR, CSR și Corporate Affairs, Vincent Arnault – Director Achiziții și Regis Moratin – CFO.

În Carrefour România lucrează în prezent peste 16.000 de angajați în cele peste 370 de magazine multi-format: hipermarket, supermarket, discounter, proximitate, în online, în depozite și la sediu.

Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.