Ionut Preda, noul Director National de Vanzari si Logistica al Lidl Romania

Discounterul german Lidl a anuntat promovarea lui Ionut Preda in functia de Director National de Vanzari si Logistica. Astfel, de la 1 mai, dupa 8 ani petrecuti alaturi de echipa Lidl, Ionut Preda va prelua atributiile noii pozitii si va deveni membru al Consiliului de Conducere Lidl Romania.
Ionut Preda are o experienta de peste 11 ani in domeniul retailului international, dintre care peste 8 ani în cadrul companiei Lidl, in calitate de Director de vanzari, iar mai apoi, de Director al Sediului Regional Iernut. Din aceasta pozitie a coordonat cu succes operatiunile si vanzarile companiei pentru zona centrala si de nord-vest a tarii.
Cu experienta acumulata atat in Germania, cat si in Romania, executivul a urmat cursurile Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pregatirea sa profesionala a continuat apoi cu un program de masterat în Slovacia si un MBA în Marea Britanie.

Ionut Preda ii succede in functie lui Frank Wagner, care de la finalul anului trecut a preluat conducerea intregii companii. Din Consiliul de Conducere Lidl, prezidat de Frank Wagner, mai fac parte Sergiu Fala, in calitate de Director National de Servicii Centrale si Expansiune, Antoniu Radu, Director National Administrativ si Marco Giudici, Director National de Achizitii si Marketing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.