Investiţiile producătorilor din sectorul agribusiness sunt afectate de pandemie? Aflăm răspunsul de la Dragoş Chiriţă, Systec Agripack, speaker la webinarul de mâine

Systec Agripack, furnizor de soluţii pentru condiţionarea legumelor şi fructelor în stare proaspătă, susţine webinarul cu tema „Legume Fructe: Cum se vede sezonul actual Made in Romania pe lanţul de aprovizionare” ce va avea loc mâine, 28 Mai 2020, la ora 11.00 AM.

Vrem să aflăm de la Dragoş Chiriţă, Manager şi asociat la Systec Agripack, dacă proiectele de investiţii ale companiilor din sectorul agribusiness au fost sau nu afectate în perioada actuală, care sunt nevoile actuale ale clienţilor săi şi cum au acţionat aceştia pentru creşterea competitivităţii lor pe piaţă.

Systec Agripack furnizează soluţii pentru condiţionarea legumelor şi fructelor în stare proaspătă – spălare, periere, uscare, sortare, cântărire, ambalare, etichetare, paletizare. Vorbim practic soluţii de condiţionare de la intrarea fructelor şi legumelor în depozit până la ieşirea din depozit, instalare, întreţinere şi service în perioada de garanţie şi postgaranţie pentru utilajele comercializate, proiectarea fluxurilor tehnologice în interiorul depozitelor, instructaj pentru personalul care deserveşte utilajele, solutii la cheie pentru întregul flux tehnologic.

Nivelul de experienţă şi expertiză al angajaţilor vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor, fie că aceştia sunt producători, importatori/exportatori sau ambalatori/comercianţi. Prestarea unui service de calitate pentru utilajele şi echipamentele comercializate, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 pe tot parcursul anului, recomandă Systec Agripack drept una dintre firmele de top în domeniu.

Partenerii Systec Agripack sunt exclusiv firme europene, firme cu tradiţie în domeniul producerii de utilaje şi echipamente pentru condiţionarea legumelor şi fructelor în stare proaspătă şi al producerii de ambalaje pentru această industrie. Dintre acestea amintim: Giro – Spania, Newtec – Danemarca, Htech – Cehia, Juta – Cehia, Allround VP – Olanda, Jasa – Olanda, Ulma – Spania, Unitec – Italia, Gammaplastic – Italia, Infia – Italia.

În ediţia a doua a webinarului dedicat industriei de fructe şi legume vom continua să vorbim cu mai mulţi invitaţi din diverse verigi ale lanţului de distribuţie despre bune practici pentru limitarea răspândirii Covid şi a distorsiunilor pe lanţul de aprovizionare, programele derulate de marile lanţuri de retail modern pentru achiziţia de fructe şi legume româneşti în sezonul 2020, despre factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone şi despre sprijinul acordat producției interne – ce soluţii au fost adoptate de actorii din lanţul de aprovizionare dar şi de către autorităţi şi cum se vor reflecta ele în raft.

Lista completă a vorbitorilor confirmaţi pentru ediţia a doua a evenimentului:

Daniel Costache, Team Leader al Departamentului de Achiziții, Penny Market
Radu Niculescu, Sales Director, MerryBerry
Mihai Măciucă, General Manager, Aspeti
Eugen Zbîrcea, Commercial Manager, Roua Coop
Dragoș Chiriță, General Manager, Systec Agripack

Înscrie-te gratuit la eveniment!

Confirmați participarea și înregistrați-vă gratuit la eveniment accesând acest Link. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în procesul de înregistrare sau aveţi întrebări pe marginea celor de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail: cristi.brinca@modernbuyer.ro sau maria.hurduc@modernbuyer.ro. Evenimentul va fi găzduit pe platforma Zoom. Pentru participarea la conferință este necesară descărcarea și instalarea aplicației Zoom (https://zoom.us).