Investiție de 900.000 de euro în primul restaurant KFC din Alba Iulia

483

Lanţul de restaurante KFC România continuă planurile de expansiune stabilite pentru anul în curs şi anunţă o investiție de 900.000 de euro în primul restaurant KFC din Alba Iulia. Situat la parterul centrului comercial Alba Mall, localul este cea de-a 74-a unitate a brandului la nivel national.

Construit pe o suprafaţă de 400 mp, cu o capacitate de până la 98 de locuri, restaurantul dispune și de o terasă spaţioasă, funcțională pe perioada verii.
Restaurantul este dotat cu două chioşcuri digitale cu patru ecrane, ca alternativă rapidă pentru cei care doresc să eficientizeze timpul de aşteptare al comenzii, prin plasarea și achitarea comenzii, cash sau card, prin această opțiune.

„Ne pregătim de un final de an cu multe deschideri la nivel de grup, iar KFC este rețeaua cu cele mai multe restaurante noi în decursul acestei luni. Ajungem, acum, iată, în Alba Iulia, ceea ce confirmă, încă o dată, strategia noastră de a acoperi nu numai orașele mari, ci și pe cele cu mai puțin de 100.000 de locuitori. Știm că sunt fani KFC peste tot în țară și ne dorim să fim acolo oricând își doresc o porție de Crispy Strips sau Hot Wings sau să guste cele mai noi produse KFC”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

Noul restaurantul KFC este situat pe Str. Tudor Vladimirescu, nr 50A, la parter, fiind deschis între orele 8:00 – 23:00.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 74 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și opt în Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here