Investitie de 650.000 euro in magazinul Decathlon Piatra Neamt

749
Magazin-Decathlon-Piatra-Neamt

Cu o investitie totala ce se ridica la circa 650.000 euro, retailerul european de articole sportive Decathlon inaugureaza un nou magazin la Piatra Neamt. Decathlon Piatra Neamt este al saselea din zona Moldovei, deschis la doar doua zile de la inaugurarea celui de la Buzau. Astfel, compania isi consolideaza pozitia la nivel national, ajungand la o retea de 22 de centre de desfacere, dar si regional, acesta fiind cel de-al saselea spatiu din Moldova.

Centrul din Piatra Neamt are o suprafata de circa 800 m2 si corespunde celor mai inalte standarde de proiectare si siguranta in domeniul retail-ului sportiv. Magazinul are o oferta de circa 5.000 de articole si echipamente, necesare practicarii a peste 50 de sporturi, printre care fitness, alergare, sporturi de echipa, tenis, vanatoare, pescuit, echitatie, ciclism, role, schi sau drumetie montana.

“Am sesizat la Piatra Neamt o cerere tot mai crescuta pentru produsele pe care le comercializam, iar pentru primul an estimam circa 100.000 de vizite. Prin noul centru Decathlon, ultimul inaugurat in acest an, ne propunem sa oferim o gama variata de produse, la cele mai mici preturi, atat pentru sportivii de performanta, cat si pentru amatori si toti iubitorii de sport”, a declarat Alex Domsa, Director de Expansiune, Decathlon Romania.

In weekendul dinaintea deschiderii, in zilele de 9 si 10 decembrie, retailerul a provocat nemtenii cu diverse activitati si competitii sportive, organizate in interiorul Galeria Neamt. Peste 600 de persoane au participat gratuit in cele doua zile de eveniment si au avut posibilitatea sa testeze fiabilitatea, tehnicitatea si rezistenta produselor Decathlon.

“Weekendul trecut, toti admiratorii de sport au participat gratuit la activitatile Decathlon, si-au pus la incercare spiritul competitiv si au testat produsele noastre. Iar odata cu inaugurarea centrului Decathlon, cei 15 coechipieri prezenti in magazin vor avea grija sa le ofere tuturor nemtenilor sfaturi privind sportul preferat si alegerea celor mai potrivite articole, la cel mai mic pret”, a afirmat Mihai Ilie, Director de magazin, Decathlon Piatra Neamt.

La nivel national, Decathlon reuneste peste 1000 de colaboratori, intr-o retea de 22 de magazine, la care se adauga platforma online. Retailerul comercializeaza si articole Made in Romania, printre care biciclete, incaltaminte conceputa pentru drumetii montane si textile pentru ciclism si sporturi de echipa.